Het #Nr. 1 Fulfilment center van Nederland

Full service dienstverlener voor jouw E-Commerce business

Future Fulfilment is de nummer één specialist in e-commerce fulfilment in Nederland. Of u nu een start-up bent of een gevestigde naam, wij optimaliseren uw logistieke processen zodat u zich kunt concentreren op groei. Ontdek hoe onze complete fulfilment oplossingen uw bedrijf efficiënter en winstgevender kunnen maken.

Gratis 15 min logistiek advies gesprek

Of scroll naar beneden voor al onze USP's en reviews.

Onze klanten vertellen het beter dan wij zelf!

De service bij Future Fulfilment

4.9

/ 5

based on 27 reviews

Super tevreden!

Enorm tevreden met de service van Future Fulfilment. Voorheen bij meerdere partijen gezeten, maar ben momenteel enorm tevreden met de service en snelheid van Future Fulfilment. Toffe en jonge team dat precies inziet wat mijn bedrijf nodig heeft. Ik hoop dat de kwaliteit blijft zoals het nu is :) Enorm tevreden met de service van Future Fulfilment. Voorheen bij meerdere partijen gezeten, maar ben momenteel enorm tevreden met de... Enorm tevreden met de service van Future Fulfilment. Voorheen bij meerdere partijen gezeten, maar ben momenteel enorm tevreden met de service en snelheid van Future Fulfilment. Toffe en jonge team dat precies inziet wat mijn bedrijf nodig heeft. Ik hoop dat de kwaliteit blijft zoals het nu is :)

Wat een service :)

We hebben inmiddels verschillende fulfilments centrums gezien met onze ECOM business, waar liep het telkens op mis? Communicatie.. Bij Future zijn we vanaf het begin warm ontvangen, wordt er met ons meegedacht en veranderingen worden op tijd gecommuniceerd. Aanrader om op te schalen zonder zorgen! We hebben inmiddels verschillende fulfilments centrums gezien met onze ECOM business, waar liep het telkens op mis? Communicatie.. Bij Future... We hebben inmiddels verschillende fulfilments centrums gezien met onze ECOM business, waar liep het telkens op mis? Communicatie.. Bij Future zijn we vanaf het begin warm ontvangen, wordt er met ons meegedacht en veranderingen worden op tijd gecommuniceerd. Aanrader om op te schalen zonder zorgen!

Betrouwbaar en accuraat

Ik werk nu ongeveer 6 maanden samen met Future Fulfilment. Future Fulfilment is een betrouwbare partij om mee samen te werken, makkelijk te bereiken bij problemen en denken graag mee in oplossingen! Aldus een tevreden klant Ik werk nu ongeveer 6 maanden samen met Future Fulfilment. Future Fulfilment is een betrouwbare partij om mee samen te... Ik werk nu ongeveer 6 maanden samen met Future Fulfilment. Future Fulfilment is een betrouwbare partij om mee samen te werken, makkelijk te bereiken bij problemen en denken graag mee in oplossingen! Aldus een tevreden klant

Jonge, tech savy ondernemers

Beste fulfilment center om mee te werken. staan altijd voor je klaar. Jonge ondernemers die weten wat ze doen. Beste fulfilment center om mee te werken. staan altijd voor je klaar. Jonge ondernemers die weten wat ze doen. Beste fulfilment center om mee te werken. staan altijd voor je klaar. Jonge ondernemers die weten wat ze doen.

Top prijzen

Zeer te spreken over de communicatie, leveringen en prijzen. Mijn online business heeft ook een flinke boost gekregen door de snelle levertijd die ik nu kan aanbieden door jullie. Chapeau! Zeer te spreken over de communicatie, leveringen en prijzen. Mijn online business heeft ook een flinke boost gekregen door de... Zeer te spreken over de communicatie, leveringen en prijzen. Mijn online business heeft ook een flinke boost gekregen door de snelle levertijd die ik nu kan aanbieden door jullie. Chapeau!

Snelle levering 😍

In een woord top! Was al een tijdje op zoek naar een distributiecentrum waar ik mijn product onder kon brengen, jullie bieden een snelle levertijd en een goede communicatie. In een woord top! Was al een tijdje op zoek naar een distributiecentrum waar ik mijn product onder kon brengen,... In een woord top! Was al een tijdje op zoek naar een distributiecentrum waar ik mijn product onder kon brengen, jullie bieden een snelle levertijd en een goede communicatie.

Bekijk alle Google Reviews

Future Fulfilment regelt de logistiek voor meer dan 100+ E-Commerce bedrijven. Van zelf verzenden naar totale ontzorging binnen 24 uur door onze super snelle onboardingsprocedure. Ontdek onze kant en klare koppelingen met meer dan 150+ platformen en automatiseer jouw gehele logistiek vandaag nog.

1/9

Amazon

Bol.com

Shopify

Kaufland

Lightspeed

Magento

WooCommerce

Wix

150+ connecties

All-in-one dashboard voor jouw Business

Automatiseer jouw business met onze #Nr. 1 Fulfilment Software

Maakt gebruik van de #Nr. 1 fulfilment software die verbinding maakt met 150 marktplaatsen en kanalen. Nooit meer switchen tussen meerdere programma's. Van Finance, inkoop tot aan klantenservice. Manage jouw hele business van A-Z met onze All-in-One fulfilment sofware. De software is onderdeel van onze dienstverlening en voor Future Fulfilment klanten helemaal gratis!

Betalen in Euro's, Dollar of Cryptocurrencies.

Betere marges. De scherpste All-in prijzen

Wij streven ernaar om te concurreren op kwaliteit boven prijs. Dankzij contracten met diverse partijen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk kunnen wij echter scherpe lokale tarieven bieden. Hierdoor blijft u concurrerend in heel Europa zonder in te boeten aan de kwaliteit van onze diensten. Onze aanpak zorgt ervoor dat u altijd profiteert van de beste service tegen de meest voordelige tarieven, waardoor uw bedrijf optimaal kan presteren op de Europese markt.

Supersnelle levering in heel Europa

25% meer sales door snelle leveringen

We bieden next-day bezorging: besteld voor 23:59, morgen geleverd. Daarnaast kunt u profiteren van snelle verzending met onze Same Day levering: besteld voor 12:00, dezelfde avond geleverd. Voor Europese verzendingen injecteren wij dagelijks in Duitsland, België en Frankrijk, zodat uw klanten daar genieten van de snelst mogelijke levertijden en lokale verzendprijzen.

Geen onnodige retourkosten of klanteservice

Picking 99.4% nauwkeurig

Onze strenge controleprocedures bij zowel het inboeken als het uitboeken van producten garanderen dat de juiste producten altijd bij de juiste klant terechtkomen. Dit voorkomt problemen met de klantenservice en zorgt ervoor dat u soepel kunt opschalen met uw bedrijf. Bovendien verhoogt dit de klanttevredenheid en versterkt het de betrouwbaarheid van uw e-commerce onderneming. Met deze zorgvuldige aanpak minimaliseren we fouten en optimaliseren we de efficiëntie in uw fulfilment proces.

Beheer jouw cashflow beter

Krijg inkoophulp met onze AI module

Wanneer u gebruikmaakt van onze diensten, profiteert u ook van de voordelen van onze geavanceerde software. Onze software analyseert uw verkoopgegevens en berekent precies wanneer en welke producten u moet inkopen, evenals de benodigde hoeveelheden. Dit helpt u om altijd optimaal voorbereid te zijn, minimaliseert voorraadtekorten, en verhoogt de efficiëntie van uw inkoopprocessen. Hierdoor kunt u uw bedrijf naadloos laten groeien met een goed beheerde voorraad en verbeterde operationele prestaties.

Focus op andere aspecten

Leef je droom en geniet van jouw vrijheid

Altijd al willen werken in het buitenland? Of juist bezig met opschalen en vormt logistiek een bottleneck? Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen het waarmaken. Onze diensten en expertise zorgen ervoor dat u zonder zorgen kunt uitbreiden, zowel nationaal als internationaal. Met onze ondersteuning kunt u uw logistieke uitdagingen overwinnen en uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. We make it happen.

Komt jouw business in aanmerking voor onze dienstverlening? Meld je aan voor een gratis offerte.

Video: Tour door onze All-in-One fulfilment Software

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een AI gestuurde inkoopadvies?

Door ons geintegreerde algoritme ontvang je voorraad adviezen zodra jouw voorraad uitverkocht drijgt te raken. Hierdoor kun je beter jouw voorraad managen en optimaal groeien zonder onnodig uitverkocht te raken of met veel voorraad te komen. Navigeer in het menu naar ‘’WMS’’ -> ‘’Voorraad’’ -> Voorraad adviezen’’.

Hoelang duurt de onboarding?

We hebben een volledige ondboardingsguide die het mogelijk maakt om binnen 24 uur volledig up en running te zijn. De vraag is eerder; Hoelang duurt het voordat jij jouw product(en) bij ons hebt geleverd? Je kan ook in delen overgaan naar onze diensten. Dit hoeft niet voor alle producten in één keer.

Wat kost fulfilment?

Verzendprijzen gaan vanaf 1.55 euro en zijn sterk afhankelijk van je volume en pakketgrootte. We hebben een standaard prijzenpakket die we graag met je delen, zodat je zelf super snel kun berekenen wat jouw kosten per producten zijn naar verschillende landen.

Hoe krijg ik mijn producten bij jullie?

Wij zijn iedere dag van 09:00 - 23:00 geopend om goederen aan te leveren. Je kunt dus altijd zelf jouw producten komen brengen. Of via ons een verhuizing aanvragen. Wij hebben nauw contact met leveranciers en transporteurs die voor jou een verhuizing volledig kunnen regelen.

Meer vragen?

Staat jouw vraag hier niet tussen> Neem contact op of Klik hier.

  • Push je content naar nieuwe marketplaces met ChatGPT

    Launch jouw producten binnen 30 minuten op een nieuwe marketplace door de automatische mapping van ChatGPT.

  • Syncroniseer jouw voorraad met alle kanalen naar keuze

    Stel helemaal zelf per product in, naar welke kanalen je deze wel / niet syncroniseert. Alles is customizable.

  • Beheer alle webshops en marketplaces centraal

    Nooit meer orders op verschillende plekken. Altijd overzicht in één All-in-One Fulfilment portal.

Kom er achter op jij in aanmerking komt voor onze dienstverlening. Meld je aan en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.