Wat is een e-commerce fulfilment service?

Wat is een fulfilment service en waarom hebben e-commerce ondernemers het nodig?

Fulfilment is het proces achter het uitvoeren van klantorders. Het is een bedrijfsproces wat ervoor zorgt dat klanten krijgen wat ze besteld hebben bij je e-commerce onderneming. Een fulfilment service ontvangt de inkopen, slaat ze op, pakt ze in en stuurt ze op naar de klant. 

"Fulfilment bestaat al heel lang, maar is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd, omdat technologie het mogelijk heeft gemaakt om bestellingen van overal ter wereld automatisch uit te voeren."

Er zijn veel manieren waarop een fulfilment bedrijf Een fulfilment bedrijf is een bedrijf wat producten inpakt en opstuurt naar de klant voor e-commerce ondernemers. Ze ontvangen de lading, controleren de lading en slaan hem op in hun magazijn. Vervolgens krijgen ze..

 je e-commerce onderneming kan helpen groeien. Hier volgen een paar voorbeelden:

  • Bestellingen worden sneller uitgevoerd wat de ervaring van de klant verbeterd. 
  • Je kunt heel het fulfilment proces uit handen geven waardoor je meer kunt focussen op andere bedrijfsprocessen. 
  • Je bent echt locatie onafhankelijk wanneer je je fulfilment uitbesteed aan een bedrijf zoals die van ons. 

Voordelen van het gebruik van een derde partij om uw bestellingen uit te voeren

Het gebruik van een derde partij om uw bestellingen uit te voeren is een geweldige manier om tijd en geld te besparen. Je hebt nog steeds hetzelfde product, maar je hoeft je geen zorgen te maken over al het werk dat nodig is om het aan je klant te leveren.

Een fulfilment bedrijf werk accuraat en snel. Het is hun specialiteit en dat wat ze dagelijks verbeteren en uitvoeren op grote schaal. Je kunt dus betere kwaliteit leveren voor dezelfde kosten en kunt het beheer rondom het fulfilment proces volledig loslaten. Dit zodat je focus kunt leggen op het groter maken van je bedrijf. 

Uitbesteden van fulfilment zorgt voor minden intern werk en meer focus op groei

Uitbesteding van fulfilment is een proces waarbij de activiteiten en verantwoordelijkheden van het order fulfilment worden uitbesteed aan een derde partij. Het is een kosteneffectieve manier om de overheadkosten te verlagen, omdat het de arbeidskosten verlaagt en u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

"Doordat je je niet meer druk hoeft te maken om de fulfilment van je e-commerce bedrijf kun je volledige focus gaan leggen op het verzorgen van verkopen."

Als je via een e-commerce onderneming onlineproducten verkoopt,  dan weet je hoeveel tijd en energie het kost om je winkel te beheren. Je maakt je niet alleen zorgen over de verkoop zelf, maar ook over verzending, levering, klantenservice, retouren en al nog veel meer. Wanneer je met een bedrijf zoals ons aan de slag gaat zou dat niet meer hoeven. Dan kun je echt de focus leggen op het genereren van meer verkopen. 

Eindelijk overzichtelijk inzicht in je fulfilment kosten 

Door onze speciale software en werkwijze kunnen we kostenefficiënt te werk gaan. Hierdoor zijn we als Future Fulfilment in staan je een vaste prijs per pakket wat we verzenden te bieden. Hier zitten alle kosten bij inbegrepen zoals het opslaan, inpakken, labelen, en verenden van je producten. Op deze manier ben je niet alleen goedkoop uit maar weet je ook precies wat de kosten zijn van het hele fulfilment proces achter een bepaald product. 

Zo kun je makkelijker de nettowinst berekenen en weet je precies waar je aan toe bent bij het onderzoeken van mogelijke nieuwe producten. 

"Wij garanderen klanttevredenheid met onze diensten. Wij bieden dezelfde dag verzending en een foutloos proces aan."

Kom er op de homepage achter wat we precies voor jouw bedrijf kunnen betekenen.