Wat is de betekenis van fulfilment?

Wat is  de betekenis van fulfilment?

De betekenis van fulfilment is het proces wat tussen een order en het vervullen van de order zit. Je kunt bij het fulfilment proces denken aan zaken zoals het ontvangen van de goederen, automatisch oppakken van de bestellingen en het van A tot en met Z verwerken van deze orders. Zo neemt een fulfilment center dus heel je distributie uit handen vanaf een klant die besteld tot het leveren aan de klant.


Wat gebeurt en dan allemaal bij fulfilment? 

Wij als fulfilment center zijn vaardig is dit gehele proces. Daarom weten we ook precies wat er moet gebeuren binnen de fulfilment van een bedrijf zoals die van een Bol.com verkoper of een webshop eigenaar of eigenaresse. Het proces start natuurlijk met een belletje wat bij ons gaat rinkelen wanneer iemand iets bij je besteld. We zien dan meteen dan je bedrijf een bestelling heeft gekregen zonder dat je het aan ons hoeft door te geven. 

Wanneer de bestelling eenmaal binnen is gaan we hier meteen aan de slag met het verwerken van de bestelling. Automatisch staat die op de te vervullen orders lijst en gaat een van onze personeelsleden het pakket ophalen bij de betreffende pellet. Dan komt het pakketje bij de afdeling die het in gaat pakket. Daar kijken ze nauwkeurig naar de behoeften van het bedrijf achter het pakketje en de behoefte van het product zelf. Zo heeft het ene product een verzachtende opvulling nodig en het andere moet een extra logo op de doos en een flyer in de verpakking. 

Wanneer het product eenmaal goed verpakt is en de juiste merk uitingen heeft gaan we door met het verzenden van het pakketje. Onze cut-off tijd is 21:00 dus wanneer iemand daarvoor besteld wordt het pakketje nog diezelfde dag verstuurt. 

We geven het dan mee aan de betreffende leverancier en zorgen dat die weet waar het pakketje heen moet. Dit allemaal gaat natuurlijk automatisch door de labels die we op de doos hebben geplakt. 

Conclusie 

Fulfilment is een belangrijk proces en ook iets wat makkelijk is uit te besteden is. Een bedrijf wat dit voor je kan doen is ons bedrijf Future Fulfilment. We pakken al deze processen foutloos op. Kom hier meer over te weten op onze home pagina.

Wat is de definitie van fulfilment?

Fulfilment is het proces dat loopt vanaf het binnenkomen van een order en het verwerken van deze order tot het leveren van hiervan. Het is dus in feite het vervullen van een order van het begin tot het einde.