Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Grote kans dat je het antwoord hier vindt. Als je vraag er toch niet tussen staat, kan je altijd met ons contact opnemen.

Algemeen

Wij hanteren geen minimum aantal orders per maand. We zijn voor elke e-commerce ondernemer geschikt om het fulfilment aan uit te besteden. Wel adviseren we om fulfilment uit te besteden vanaf 50 orders per maand.

Naast een late cut-off en het hanteren van hoge logistieke KPI’s, waardoor je meer verkoopt, bieden we meer. We kunnen je onder andere helpen met het uitbesteden van je klantenservice en designwerk. Daarnaast hebben we voor groeiende webshops nog veel meer optie om de groei te versnellen. We leggen dit graag persoonlijk uit.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Onze prijzen zullen gebaseerd zijn op de producten die je verkoopt, de grootte hiervan en de hoeveelheid die je verkoopt. Klik hier om een offerte aan te vragen.

U kunt contact opnemen via info@futurefulfilment of bel ons op +31 (0)85 0041572.

Aanmelden

Om partner te worden bij Future Fulfilment is het belangrijk om eerst een offerte aan te vragen. Hierna zullen wij je contacteren en jouw wensen bespreken. Als dit besproken is maken een op maat gemaakte offerte. Als we een akkoord hebben zorgen voor een persoonlijke kennismaking en maken we overeenkomst in orde om als partners aan de slag te gaan!

Het is mogelijk om je voorraad zelf of vanuit je leverancier direct naar ons magazijn te sturen. Wij zullen je producten wegen en meten om ze in de juiste stellingen te kunnen plaatsen.

Er zal altijd een overeenkomst worden gemaakt waarin basisafspraken staan waar aan voldaan moet worden. In overleg kunnen er wijzigingen worden gemaakt om een betere service te bieden.

Het wordt gewaardeerd als je producten zijn bestickerd met een EAN-code. Wij kunnen dit ook voor je doen, maar wel tegen een meerprijs. Ook moeten de producten netjes in dozen zitten en wellicht op een pallet staan.

Contact

Zeker! In bijna alle gevallen verloopt het contact via Olaf. Persoonlijk contact en service staan centraal bij ons en daarom zullen wij je altijd persoonlijk helpen.

Je persoonlijke contactpersoon! Zoals eerder benoemd is dit in bijna alle gevallen Olaf van Aalsum.

Technische problemen kunnen altijd voorkomen. Bij problemen kun je altijd Olaf benaderen en hij zal ervoor zorgen dat het IT-personeel de problemen oplossen.

Verzending

Future Fulfilment verzendt binnen heel de EU. Wij garanderen een levering binnen 1 werkdag in Nederland en België. Andere landen in Europa zijn vaak 1-2 werkdagen of iets langer.

Binnen Nederland is het standaard voor 22.00 besteld morgen in huis, maar we bieden we ook Same-Day verzendingen aan. In België is dit voor 20.30 besteld morgen in huis. Voor de overige landen geldt een langere levertijd.

De verzendingen in Nederland worden verstuurd via DHL. De verzendingen naar België regelt BPost, Duitsland gaat met DHL DE en Collis Prive verstuurd alles naar Frankrijk. Staat het land van bestemming er niet tussen? Vaak hebben we hier ook een oplossing voor.

Wij versturen pakketten tot max 31,5 kg en tot een formaat van max 240L. Dit komt echter niet heel vaak voor.

De klant zal altijd een track & trace code ontvangen in de mail. Ook heeft de klant de mogelijkheid om te kiezen of het pakket thuis of bij een afhaalpunt geleverd moet worden.

Absoluut! Bij een retour zullen wij deze verwerken tegen een vaste prijs. Deze wordt besproken tijdens de gesprekken met Future Fulfilment.

Software

Via een API-koppeling met jouw webshop krijgen wij te zien wanneer er een order wordt geplaatst.

Het is mogelijk Bol.com, Amazon, Shopify, Woocommerce en nog veel meer platformen te koppelen door middel van de API. We kunnen eigenlijk alles voor je koppelen.

Ja, wij hebben voor onze klanten een klantenportaal waar je een account op krijgt om je orders en voorraad bij te houden.

In het portaal is het mogelijk om real time je voorraad en orders te zien. Ook kun je nieuwe producten hierin toevoegen.

Verpakking

De bestellingen worden standaard ingepakt in verzenddozen of (bubbel)enveloppen. Op maat gemaakte verpakkingen zijn ook mogelijk in overleg.

We vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen heel erg belangrijk! Om deze reden zorgen we ervoor dat ieder product een verpakking krijgt toegewezen waarin we zo min mogelijk lucht verzenden.

Branding kan zorgen voor meer persoonlijk contact met je klanten en dit moedigen wij dus ook aan. Je kunt bijvoorbeeld een kaartje toevoegen, tape in de huisstijl gebruiken of nog veel meer.

Betaling

We factureren al onze klanten 1x per maand achteraf.

Binnen 7 dagen.

Je kan de factuur via een QR-code met iDeal betalen.