Integraties

Makkelijk koppelen van alle software

Integraties

Het koppelen van al uw webshop systemen is makkelijk en snel uit te voeren. Natuurlijk zijn onze experts altijd bereikbaar om ervoor te zorgen dat we samen kijken naar de koppelingen die nodig zijn!

Het is makkelijk om ervoor te zorgen dat jouw business snel actief is bij ons. Onze software is multi-channel te koppelen en ondersteunen wij veel koppelingen.

  • Markplaatsen (Bol.com, Amazon, Kaufland, Blokker, VidaXL etc.)
  • Webshops (Magento, Woocommerce, Shopify, Lightspeed)
  • Maatwerk oplossingen

Als Bol.com verkoper is je ultieme droom te werken op automatische piloot. Daarom kun je met onze software je Bol.com onderneming aan ons koppelen. We krijgen dan automatisch een seintje als je iets verkoopt en sturen het voor je op. Ideaal!

Magento is het perfecte systeem om een serieuze webshop neer te zetten. Uit respect voor de Magento webshop eigenaren hebben we een speciale koppeling gemaakt. Hierdoor kun je de fulfilment van je Magento webwinkel volautomatisch door ons op laten pakken.

WordPress is een systeem wat je als webshop eigenaar kunt gebruiken om precies te maken wat je voor ogen hebt. Met onze Woocommerce integratie kun je een Woocommerce webwinkel koppelen aan ons systeem zodat we automatisch je orders binnen krijgen en af kunnen handelen. Ideaal toch? 

Shopify, de software die je in een handomdraai de perfecte webwinkel neer laat zetten. Doordat dit een populair platform is hebben we er voor gekozen hier een speciale makkelijke koppeling voor aan te maken. We koppelen je Shopify webwinkel makkelijk aan ons systeem om zo direct inzicht te krijgen in je order zodat we ze automatisch voor je kunnen vervullen.

Hulp nodig met integraties?

olaf-van-aalsum
Olaf van Aalsum
Future Fulfilment