Hoe we Bol.com ondernemers zonder extra kosten direct winstgevender maken

Even duur als dat je het zelf regelt, maar dan veel efficiënter, sneller en winstgevender. Dat is een van onze kernwaardes. Bol.com verkopers laten hun producten bij ons afleveren in plaats van thuis. Deze producten controleren we en plaatsen we in ons magazijn. We koppelen je Bol.com bedrijf aan onze software zodat we automatisch meteen aan de slag gaan als iemand een van je producten koopt. We pakken je product dan meteen in zoals je dat wenst en sturen het op naar je klant. 

Waarom ben je winstgevender met je Bol onderneming als je de order fulfilment uitbesteed aan ons? 

De fulfilment

 uitbesteden aan ons maakt je business direct winstgevender. Dit heeft te maken met dat we automatisch altijd je producten op tijd op dezelfde dag op de post doen. Hierdoor kun je met een gerust hard deze garantie geven. Daarnaast heb je als Bol.com ondernemer opeens veel meer tijd om te investeren in de optimalisatie van je producten. Je klanten worden vanaf nu namelijk automatisch zo maximaal kwalitatief bedient, waardoor je alleen nog maar voor verkopen hoeft te zorgen. 

  • Je producten worden altijd op tijd verstuurt 
  • Je bent evenveel geld kwijt als dat je bent als je het zelf doet
  • Je hebt opeens veel meer tijd om je business te laten groeien
  • Je hebt meer tijd om je business te verbeteren en winstgevender te maken

Hoe kan het dat we even duur zijn als dat je het zelf doet?

We kopen onze verpakkingen en dergelijke groot in bij groothandels. Daarnaast hebben we veel ervaring en een efficiënt en gestroomlijnd proces. Wanner je het zelf doet, ben je veel tijd en geld kwijt aan allerlei verschillende zaken zoals de labels en de verpakking. Laat staan het inpakken en opsturen zelf. Daarom ben je kostenefficiënter wanneer je het door ons laat doen en geeft je dit ook nog eens veel meer vrijheid. 

"Bij ons betaal je gewoon een vast bedrag per pakketje wat we verzenden, voor de rest betaal je nergens voor."

We vragen een vast bedrag per pakketje wat we verzenden en dit geeft je een hoop overzicht. Doordat je nu aan veel verschillende zaken geld kwijt bent is het moeilijk duidelijk te hebben wat je winstmarges precies zijn. Dit vinden onze klanten dan ook fijn en helpt hen succesvoller te ondernemen. 

Kom op onze homepage nog veel meer te weten over wat we voor je kunnen betekenen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen via onze contactpagina.