Fulfilment Services

Ontdek de voordelen van onze fulfilment services

Kies voor onze maatwerk- of all-in fulfilment services

Fulfilment Oplossing
Verschillende fulfilment oplossingen.

De fulfilment oplossing voor ieder E-commerce ondernemer. Bij Future Fulfilment kan je kiezen uit twee verschillende fulfilment oplossingen. Het verschil tussen Maatwerk Fulfilment en All-in Fulfilment lichten we graag kort toe.

  • Maatwerk Fulfilment
    Bij Maatwerk Fulfilment kies je als klant helemaal zelf hoe we het verzendproces voor jou gaan inrichten. We bekijken de mogelijkheden samen, maar jij kiest het proces!
  • All-in fulfilment
    Bij all-in Fulfilment worden je bestellingen volgens het standaardproces van Future Fulfilment verwerkt. Uiteraard zorgen onze experts er wel voor dat jouw proces er zo optimaal mogelijk uit gaat zien. Makkelijk als je alles uit handen wil geven.

Voordelen van maatwerk fulfilment

Bij maatwerk fulfilment heb jij als klant de keuze om het hele proces in te richten zoals jij dat graag wil! De fulfilment opties worden samen met onze experts besproken en jij vult het proces in.

Een groot voordeel van het maatwerk fulfilment is dat je door de diversiteit die we bieden jouw klanten verschillende keuzes kan aanbieden. Denk aan vervoerders, afleverlocaties en regio’s waardoor de consument voor jou kiest. Hierdoor wordt het nog aantrekke

Voordelen van all-in fulfilment

Bij all-in fulfilment worden al je bestellingen volgens het standaardproces van Future Fuflilment verwerkt. Natuurlijk zorgen onze experts er wel voor dat jouw proces er zo optimaal mogelijk uit gaan zien.

Sommige keuze’s in ons proces zijn dan vooraf voor je bepaald. Mocht je er voor kiezen om samen te willen werken met een gespecialiseerde e-fulfilment partij zonder te veel bezig te zijn met jouw proces, dan is all-in fulfilment de ideale oplossing.