Fulfilment voor Bol.com verkopers

Fulfilment voor Bol.com verkopers

Wat we altijd leuk vinden is als een Bol.com verkoper bij ons aanklopt om zijn fulfilment uit te besteden. Dit is namelijk onze expertise! We zijn zelf Bol.com verkopers. We weten nog goed het moment dat we onze eerste 100 pakketjes aan het inpakken waren in onze woonkamer. In het begin leuk, maar dat werk begon wel steeds zwaarder te worden. Tot het punt dat we besloten verder te gaan zoeken en een extern bedrijf in te schakelen om het voor ons te regelen. Wat bleek, bijna geen enkel fulfilment centrum was in staat dit op een goede manier voor ons op te pakken.

Er zat dus maar 1 ding op en dat was zelf een fulfilment centrum beginnen wat wel goed aansluit op Bol.com verkopers. Toen ging het allemaal vlug. We waren in staat de prijzen even hoog te houden als de kosten die je maakt als je het zelf zou doen. De een na de andere verkoper begon zich bij ons te vermelden en de klachten over pakketjes die deze verkopers kregen daalde meteen drastisch, omdat alle pakketjes automatisch op tijd werden verstuurd. 

Een verademing voor de Bol.com verkopers, want ze waren veel te veel tijd kwijt aan hun fulfilment. Doordat zij het uit zijn gaan besteden hebben ze opeens veel meer tijd om bezig te zijn met de conversie van hun verkoop pagina’s en het ranken in de productoverzichten van Bol.com. 

Wat zijn de voordelen van fulfilment uitbesteden voor Bol.com verkopers?