Over All-in fulfilment

De voordelen van all-in fulfilment op een rijtje

Het all-in proces van Future Fulfilment

Dat je als online verkoper behoeften hebt aan een simpel en transparant proces kunnen we ons goed voorstellen. In tegenstelling tot maatwerk fulfilment, waar onze experts uiteraard meer advies geven, krijg je een scherp tarief voor een simpel proces.

1. Transparante Kosten

Door de vaste prijzen heb je altijd inzicht in de kosten van het fulfilment, dit bieden we in een grote vorm van transparantie. Weet waar je aan toe bent en analyseer nauwkeurig waar je marges naartoe gaan. Je kan snel afwegingen maken als het gaat over verzendmethodes of cut-off tijden.

2. Snelheid van verzenden

Door een specialistische partij in te huren voor het fufilment zorg je ervoor dat jouw orders dagelijks met hoge snelheid worden verwerkt. Je omzet groeit en de tevredeneheid van je klanten neemt toe.

3. Nauwkeurigheid van orderpicken

Door ons slimme verpakkingsproces zorgen wij ervoor dat uw orders ons magazijn niet verlaten zonder een scan te krijgen. De betrouwbaarheid van onze levering zie je terug in de langdurige en sterke partnerships met onze klanten. Beide hebben we namelijk hetzelfde doel, de klant zo optimaal mogelijk bedienen.

4. Klant is koning

Wij zetten de klant centraal en denken altijd met jou mee. Door verschillende opties aan te bieden als het gaat over verzenders, afhaalmogelijkheden en cut-off tijden blijft de klant koning. Door onze snelle levertijden zal de consument eerder voor jou kiezen!