Fulfilment center Nederland

Fulfilment center Nederland

Een fulfilment center in Nederland vinden kan nog best een lastig verhaal zijn. Zo zijn we getart als Bol.com verkopers en moesten we honderden pakketjes verpakken en opsturen voor onze business. Al snel kwamen we dus op een punt dat we besloten binnen Nederland een goed fulfilment centrum te vinden

Maar dat ging niet zo makkelijk. Nadat we tientallen fulfilment centers gehad hadden kwamen we er al snel achter dat de meeste distributiecentra in Nederland zich specialiseren in een specifiek onderdeel van de order fulfilment. Dit allemaal terwijl we als verkopers maar twee onmisbare zaken belangrijk vinden en dat zijn de kosten en de ervaringen van de klanten. Zo waren er bedrijven die de pakketjes automatisch inpakte wat bij 20% van de pakketjes tot onlogische verpakkingen en opslagkosten leidde. Er waren ook bedrijven die het allemaal handmatig deden en daar werden dan ook (begrijpelijk) veel menselijke fouten gemaakt. 

Dus hadden we besloten het zelf te gaan doen. Binnen een korte tijd huurden we een grote loods en zijn we met Future Fulfilment gestart. Het idee was dat we even duur wilden zijn als dat je kwijt bent aan kosten als je het allemaal zelf zou regelen. Dat bleek dan ook zeker 100% zeker te kunnen. We zijn net zo goedkoop als dat je het zelf regelt. Ons tweede doel was dat de ervaring van de consumenten 100% positief moet zijn. De pakketjes moeten met een persoonlijk logo gemaakt kunnen worden en ze moeten met de beste materialen worden beschermd en ingepakt. Daarnaast is de snelheid belangrijk dus bieden we hierin ook altijd een “levering binnen 24 uur” garantie. Voor negen uur besteld is de dag daarna in huis. Dit is nu onmisbaar met de huidige klanten behoeften

Waarom zijn we het beste fulfilment center in Nederland? 

Omdat we precies weten hoe het is om met het probleem te zitten dat je niet weet wat je aan moet met al je pakketjes. We kennen dit en weten dat dit de grootste reden is van je gestaagde groei. Je kan vlammen met je bedrijf en dat weet je ook. Wanneer je al je tijd daar in kan steken in plaats van doen alsof je zelf een fulfilment centrum bent kun je bedrijf door het dak gaan. 

Wanneer je geïnteresseerd bent in een samenwerking met ons mag je altijd via de app of telefoon contact met ons opnemen. Kom meer over ons te weten op onze homepage!